Both We and Web2

"Both We and Web2" eTwinning projesi için web2 araçlarını kullanmaya başladılar

10.12.2019 503

HABER İÇİN TIKLAYIN

Yunus Emre İlkokulu öğrencileri İngilizce öğretmenleri Ayşe SÖZKESEN eşliğinde "Both We and Web2" eTwinning projesi için web2 aracıyla poster, logo ve kelime bulutu hazırladılar.

ORDU - Ünye Ünye Yunus Emre İlkokulu öğrencileri İngilizceöğretmenleri Ayşe SÖZKESEN eşliğinde "Both We and Web2" eTwinningprojesi için web2 aracıyla poster, logo ve kelime bulutu  hazırladılar.  İngilizceyidaha keyifle ve ezbere dayalı olmadan öğrenmek için çeşitli etkinlikleryapılacak olan projede,  öğrenciler web2 araçlarıyla buluşarakproje için poster, logo ve kelime bulutu hazırladılar.  Öğrencilerböylelikle teknolojiyi kullanarak ne tür ürünler ortaya çıkarabileceklerinifark ettiler.Proje süresince öğretmenleriyle birlikte web2 araçlarıylatanışacak olan öğrenciler aynı zamanda İngilizceyi daha keyifli ve kalıcıöğrenmiş olacaklar. (Tarih: 07-12-2019)