Yunus Emre İlkokulu


Vizyon: "Mükemmele yolculuktaki her başarımız,yeni bir başlangıç olacaktır." Biz çalışanlar olarak: -Öğrencilerimiz,Velilerimiz,İlimiz, Ülkemiz ve İnsanlık alemine değerli hizmetler verdiğimizi düşünüyoruz. Hedeflerimiz: Öğretmen merkezli eğitim yerine, öğrenci Merkezli eğitim uygulamak. Okul içinde ve dışında sevgi ve saygıya dayalı iç ve dış müşteriler oluşturmak. Kurum içinde uyum ve dayanışmayı öne çıkarmak. Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak. Kalitede yaratılıcılıkta ve teknolojik gelişmişlerde lider olmak. Başarıyı ödüllendirmek ve teşvik etmek. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde başarılı olmak. Sürekli öğrenmeyi öğreten bir okul toplumu oluşturmak. Üstün eğitim ve öğretim gücüne sahip öğretim kadrosu ve etkin yönetim gücü sağlamak.
Önce insan anlayışı ve insan kaynakları yönetimi (Lider), Bireysel başarıyı destekleme ve ödüllendirme, Çağdaş bir eğitim sistemi,Sevgi-saygı-hoşgörü önemli ilkelerimizdir.

Misyon: Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumlar Yönetmeliği doğrultusunda yasa ve diğer mevzuat ilke ilköğretim programlarının uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; • Vatanını ve Bayrağını seven, • İnsana değer veren, • Doğru ,dürüst ve çağdaş, • Araştımacı ve çalışkan, • Kendine yetmesini bilen, • Büyüklerini sayan, küçüklerini seven, • Özgüvenini kazanmış, • Güzel ülkemizi; • Hakettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, B i r e y l e r y e t i ş t i r m e k t i r . . .

Başarılar: Okumlumuz; eTwinning ulusal kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir

Saatler: 09:00 - - 14:45
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus
Kontenjan Bilgileri: 1 MÜDÜR, 2 MÜDÜR YARDIMCISI ,2 REHBER ÖRETMEN, 4 ANASINIFI ÖĞRETMENİ, 16 SINIF ÖĞRETMENİ VE 1 HİZMETLİ

Telefon - 0 452 324 42 70

Belgegeçer - (452) 324 4270

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://unyeyunusemre.meb.k12.tr

Adres - Kaledere Mah. Çıldır Sok. No43 ÜNYE / ORDU

Öğretmen :27
Öğrenci :504
Derslik :18
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5680
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Ünye Merkez

Adres - Kaledere Mah. Çıldır Sok. No43 ÜNYE / ORDU

Ulaşım Yaya, dolmuş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 950 m