Yunus Emre İlkokulu 1B sınıfı SPECIFIC DAYS AND WEEKS WITH WEB2.0 projesi ile kodluyor

Avrupa Kod Haftası etkinliğinde , eTwinning ' SPECIFIC DAYS AND WEEKS WITH WEB2.0 ' proje ekibi olarak bizde yerimizi aldık

09.10.2019 426

09-10-2019

Avrupa Kod Haftası etkinliğinde , SPECIFIC DAYS AND WEEKS WITH WEB2.0 ' proje ekibi olarak bizde yerimizi aldıkORDU - Ünye Avrupa Kod Haftası etkinliğinde , eTwinning 'SPECIFIC DAYS AND WEEKS WITH WEB2.0' proje ekibi olarak bizde yerimizi aldık.Yunus Emre  ilkokulu 1B şubesi öğretmeni Zeliha Gaferoğlu tarafından koordinatörlüğünde yürütülen  eTwinning  projesi  ' SPECIFIC DAYS AND WEEKS WITH WEB2.0'  proje ekibi proje ortaklarıyla beraber koordineli olarak yürütecekleri kodlama çalışmalarıyla , 5-20 ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Avrupa Kod Haftası etkinliklerine  dahil oldular. 21. yüzyıl eğitim becerilerinden biri olan kodlama etkinliklerine velileri de dahil ederek , bilgisayarlı ve bilgisayarsız kodlama çalışmalarına yer verilerek , bu anlamda farkındalık oluşturulması da hedeflenmektedir. Yapılan etkinlikler sonucu 1b sınıfı mükemmellik sertifikası aldılar.

28-06-2020r

Kaynak: http://www.eba.gov.tr/haber/1570255234