1-C Sınıfı Metal geri DÖNÜŞÜM

Yunus Emre İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nezahat MEMİŞ rehberliğinde eTwinning projesi kapsamında Metal geri dönüşüm etkinliği yaptı.

25.12.2019 231

ORDU - Ünye Ünye Yunus Emre İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Nezahat MEMİŞ rehberliğinde eTwinning projesi kapsamında  Metal geri dönüşüm etkinliği yaptı .Haydi iş başına atıkları sıfırla zero waste isimli eTwinning projesinin aralık ayı çalışmaları kapsamında metal geri dönüşümü  ile ilgili metal atıkları kullanarak etkinlik yapan öğrenciler bunları yaparken atık metallerden, konserve kutuları ve kapakları kullandılar.Bu çalışmalar ile hem metal atıkları değerlendirerek tasarım yapmayı hem de işbirliği içerisinde çalışmayı öğrenmiş oldular.